Mitä on OP Helsinki?

OP Helsinki on yhteinen

Hyvässä yhteisössä ja hyvässä pankissa on paljon samaa. Molemmat kasvavat, kehittyvät ja voivat hyvin yhdessä tekemällä. OP Helsingistä tuli asiakasomisteinen 1.4.2016.

OPn omistaja-asiakkuus tuli mahdolliseksi myös pääkaupunkiseudulla, kun Helsingin OP Pankki muuttui osuuspankiksi 1.4.2016. Pankin nimi on OP Helsinki. Toivomme, että sinä olet ensimmäisten OP Helsingin omistaja-asiakkaiden joukossa!

OP Helsinki on asiakkaidensa näköinen ja heidän tarpeensa tunteva, modernisti osuustoiminnallinen pankki. OPssa omistaja-asiakas hyötyy parhaista eduistamme, kuten OP-bonuksista ja on oikeutettu parhaisiin alennuksiimme. Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi OP Helsingin omistaja-asiakkaaksi!

OP Helsinki toimii vähittäispankkitoiminnan ja henkilöasiakkaiden parissa. OP Yrityspankki keskittyy toiminnassaan yritysasiakasliiketoimintaan ja palvelee yritys- ja yhteisöasiakkaita. Näin molemmat pankit voivat keskittyä parhaiden palveluiden tuottamiseen omille asiakkailleen.

OP Helsingissä päätösvalta kuuluu omistaja-asiakkaille ja OP Osuuskunnalle (Keskusyhteisö), joita edustaa edustajisto. OP Helsingin edustajiston vaalit järjestetään osuuspankkien yhteisenä vaalivuonna 2017. Siihen asti pankissa toimii väliaikainen edustajisto. Edustajiston lisäksi OP Helsingillä on hallitus.

Pankilla on pääkaupunkiseudulla noin 316 000 asiakasta ja 25 henkilöasiakaskonttoria.Henkilöstön määrä on 420.

Rakennetaan pääkaupunkiseudulle yhteinen, meidän kaikkien omistama pankki – OP Helsinki.

Tutustu pankin verkkosivuihin op.fi/helsinki >