Kaikki uutiset

Sinä uudistut, me uudistumme yhdessä

Vuoden vaihtuminen on aina jokaiselle meistä uusi alku. Luvataan hommata salikortti ja syödä terveellisesti, sekä pitää hyvää huolta itsestä ja läheisistä. Me pankkilaiset teimme, kas kummaa, jokainen samoja lupauksia silloin kun vuoden vaihtuessa ammuimme raketit taivaalle. Teemme näitä lupauksia myös OP Helsingissä. Varmasti yksi tärkeimmistä on lupauksemme huolehtia siitä, että omistaja-asiakkaamme saavat meiltä aina parhaat edut pankki ja vakuutuspuolella. Vuodesta 2017 tulee varmasti OP Helsingissä ikimuistoisen hieno.

Olemme uudistuneet jatkuvasti. Hienoimpia nostoja vuodelta 2016 varmasti #suominousuun avauksemme, #hiiop100 vapaaehtoistyön lahjoittaminen 100-vuotiaalle Suomelle ja uusi, vielä jokseenkin vähän tuntematon #OPKulku. Jälkimmäiseen on mahdollisuus tutustua tästä linkistä www.op.fi/kulku. Haluamme ilahduttaa omistaja-asiakkaitamme ja tarjota uusia mahdollisuuksia osallistua pankkimme toimintaan.

Tutuista ja turvallisistakin asioista huolehdimme. Tarjoamme edelleen mahdollisuutta sijoittaa oman pankin ydinpääomaan ja toivotamme kaikki mielellämme tervetulleeksi pankkimme omistaja-asiakkaiksi.

Vuonna 2017 tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme vaurastumaan. Jokainen meistä tietää että säästää pitäisi. Samapa se mihin tai minne, mutta kunhan säästää. Mahdollisuuksia on räätälöitynä vaikka kuinka moniin erinäisiin tarpeisiin. Kun sinä tiedät mikä on oma tavoitteesi, me löydämme yhdessä sen juuri sinulle parhaiten sopivan tavan. On haaveissasi ollut sitten lomamatka etelän lämpöön, tai ikioman asunnon osto, on kaikki mahdollista saavuttaa. Täytyy vain ottaa se ensimmäinen askel.

Voimme aloittaa yhdessä sinun tiesi vaurastumiseen joko tapaamalla konttorilla, tai voit aloittaa säästämisen kätevästi myös itse verkkopalvelussamme. Annamme mielellämme neuvoja ja kerromme kaikista säästämisen mahdollisuuksista myös kasvotusten.

Aloitetaan hieno Suomen juhlavuosi polkaisemalla käyntiin säästäminen, vaurastuminen ja omien unelmien saavuttaminen!

Onnistumisia vuodelle 2017 toivottaen,

Riina Kruut
Palveluneuvoja
OP Helsinki, Mikonkatu