Kaikki uutiset

Joulun taikaa OP Helsingissä!

Ja niin Joulu joutui jo taas pohjolaan! Tätä ihanaa talven juhlaa on odotettu hartaasti koko pitkä syksy. Jouluihmiset ovat aloittaneet ajoissa valmistelunsa heti juhannuksen jälkeen. Himmelit on tehty, lahjat kääritty papereihin ja kolme kinkkua koepaistettu ja -maistettu. Jouluihminen tunnustan toki olevani itsekin. Jouluun totta kai kuuluu antaa aikaa itselle ja toisille, mutta sen lisäksi lahjat ovat keskeinen osa tuntemiamme jouluperinteitä.

Ideoita lahjarikkaaseen jouluun sinkoilee sosiaalisessa mediassa, tv-mainonnassa ja katukuvassa, mutta silti puolet saattaa vielä olla ostamatta. Monelle meistä joulu tarkoittaa myös kiireettömyyttä ja rauhaa, mutta niin useasti se kuitenkin vaihtaa raidetta stressin puolelle. Haluat rakkaimmillesi jotain joka yllättää ja on samalla tarpeellista sekä uniikkia. Onko siispä sittenkään se jokavuotinen pyjama enää lahjaideoista mahtavin antaa tai saada?

Miltäpä kuullostaisi saada lahjaksi lisäturvaa arkeen vakavan sairauden varalle? Tai miten upeaa olisi antaa kummilapselle hänen ensimmäisenä joulunaan pesämuna varttumiselle OP-Tulevaisuuden kautta? Meillä moneen tarkoitukseen räätälöidyt päivittäiset palvelumme sopivat loistavasti myös sinne kuuluisaan pukinkonttiin. Lisäksi nämä aineettomat lahjaideat muistuttavat siitä, että ajatus on se kaikista tärkein.

Myös me haluamme antaa valtavan hienon lahjan 100 vuotta täyttävän Suomen kunniaksi. OP lahjoittaa 100 vuotta vapaaehtoistyötä Suomen juhlavuotena 2017. Tämä laittaa meidät osuuspankkilaiset liikkeelle, sillä me lähdemme sankoin joukoin tutuista konttoreistamme lahjoittamaan yhden kokonaisen päivän arjestamme vapaaehtoistyölle. Onneksi emme ole ainoita joilla tähän on mahdollisuus, sillä haastamme myös sinut, omistajamme, valloittamaan kanssamme vapaaehtoistyön kenttää. Nostetaan suomi hyvällä yhteistyöllä ja yhteishengellä uusiin sfääreihin.

Löydät vuodenvaihteessa avattavan vapaaehtoistöiden ja tekijöiden kohtaamispaikan täältä: https://hiiop100.fi/. Voit nyt jo ilmoittautua mukaan ja kertoa toiveistasi millaista vapaaehtoistyötä haluaisit tehdä.

Joulurauhaa sekä uutta puhtia tulevalle Suomen juhlavuodelle!

Riina Kruut, palveluneuvoja,
OP Helsinki, Mikonkatu