Kaikki uutiset

Tervetuloa talvi – iloa, valoa ja omistajuuden huumaa

Tuulilasin rappausta, villasukkien kutomista ja ahkeraa haravan käyttöä. Syksy vie hiljalleen viimeisiään ja kallistuminen talven puolelle alkaa. Hyytävät räntäsateet siirtää taka-alalle kuitenkin meidän pankkilaisten iloinen suhtautuminen tähän vuodenaikaan. Loppusyksyyn tiivistyy monta aihetta hyvään fiilikseen. Pimeys ja kylmyys ei meitä haittaa, saamme valtavan määrän energiaa, kun saamme kohdata asiakkaitamme. Tihkusateessa tapaamiseen raahautuminen ei aina tunnu mieluisalta, mutta palkitsee silloin kun pankki- ja vakuutusasiat on laitettu ajan tasalle, yhdessä.  

Haluamme kertoa sinulle, omistajamme, kuinka tärkeä meille olet. Tuomme mielellämme sen julki tarjoamalla upeita omistajan etuja, mutta myös näyttämällä, kuinka juuri sinun tarinasi ja kokemuksesi on meille merkittävä. Olemme keränneet valovoimaisia tarinoita menestyksestä, selviytymisestä, uskosta ja toivosta. Kaikkien näiden tarinoiden takana seisoo yksi tärkeä ajatus. OP on #omamme.

Me yhdessä omistajina, toteutamme verkoston, joka antaa turvaa ja luo hyvinvointia ympärillemme. Haluaisitko sinä olla mukana tekemässä tulevaisuuden osuuspankista sellaisen, kuin yhdessä unelmoimme? Tutustu upeisiin tarinoihin, ja tule kertomaan omasi meille! 

Sen lisäksi että iloitsemme tulevasta pikkujoulukaudesta, ja kasvavasta omistajiemme määrästä, tapahtuu myös konttoreillamme kaikkea mahtavaa.

Ennen kuin talvi vihdoin saa kunnon startin, vietämme perinteistä osuuspankkiviikkoa. Osuuspankkiviikollahan meillä on tapana yllättää asiakkaitamme positiivisilla keskusteluilla, huikeilla eduilla ja eritoten tänä vuonna omistaja-asiakkuutta tuulettaen! Ensi kertaa Helsingissä ollaan mukana toteuttamassa osuuspankkiviikkoa asiakkaidemme omistamana osuuskuntana, ja tästä olemme ylpeitä! Tervetuloa siis kahvittelemaan konttoriin ja juttelemaan mukavia, odotamme innolla kohtaamistasi!

Osuuspankkiviikon ohjelman ja Antellin kakkukahvien tarjoilupaikat näet täältä >>

Iloisiin tapaamisiin ja tsemppiä tulevaan talveen!

Riina Kruut, palveluneuvoja
OP Helsinki, Mikonkatu