Kaikki uutiset

OP Helsingin kesä!

Kesä tuo mukanaan kuitenkin kauan kaivatut lomat ja ajan omille asioille. On aikaa harrastaa, ja tehdä ihan omia juttuja, miksei myös laittaa pankkiasioitaan kuntoon?

Helsingin kesä tarkoittaa monelle lomalaiselle viileää tuulenvirettä, roiskuvia sadekuuroja, lätäköitä ja kevytuntuvatakkia. Hyvinä hetkinä se on aurinkoa, ystäviä terassilla ja merituulen lempeä kosketus.

Tänä kesänä sateita on pidellyt ja tästä syystä asiakkaat ovatkin monesti asiointinsa lomassa meitä pankkilaisia onnitelleet kuivasta ja siististä sisätyöstä.

Kesä on kuitenkin aina kesä. Sinnikkäästi me suomalaiset laitamme shortsit jalkaan silloinkin, kun jo pelkkä ajatus harmaaseen ulkoilmaan astumisesta saa ihon kananlihalle. Kesä tuo mukanaan kuitenkin kauan kaivatut lomat ja ajan omille asioille. On aikaa harrastaa, ja tehdä ihan omia juttuja, miksei myös laittaa pankkiasioitaan kuntoon?

Konttoreissa on rauhallinen tunnelma, ja kuuman päivän sattuessa kohdalle, ilmastointimme antaa helpotusta polttavan auringon alla hikoilevalle. Arki meillä OP Helsingissä on monessa paikassa samanlaista kesällä. Olen vieraillut tänä kesänä konttoreilla niin Espoossa kuin Vantaalla ja toki nähnyt kesäisen tunnelman Helsingin Mikonkadunkin toimipisteessä. Otamme ilon irti ajasta joka meillä on asiakkaidemme kanssa viettää. Mihinkään ei ole huutava kiire, ja asioita voidaan katsoa rauhassa. Toki meitäkin täällä konttoreilla vähän vähemmän on paikalla, mutta sitäkin enemmän olemme asiakkaitamme varten.

Kesä on hyvää aikaa uusiutua ja katsoa omat palvelut kohdalleen, niin nuoremman kuin vanhemmankin, sillä keväällä suuret muutoksen tuulet puhalsivat pankissamme, eikä uudistumisen tahti tunnu hidastuvan lainkaan. Ajan hermolla pysyminen on kaiken A ja O, jonka puitteissa syksyyn siirtyminen käy sitten vaivattomasti.  

Onko sinulla jo Pivo sovellus ja oletko ladannut OP Mobiilin? Oletko tietoinen että voit säästää esimerkiksi puhtaan veden puolesta rahastoihin? Ja että omistaja-asiakkaana suurimmassa osassa rahastoja on ostaminen, myyminen ja vaihtaminen täysin kulutonta?

Kerromme sinulle mielellämme lisää pankistamme, toiminnastamme ja hyödyistäsi, sillä haluamme huolehtia, että saat juuri sinulle sopivan paketin ja tarvitsemasi tiedot upeista mahdollisuuksistamme hoitaa raha-asioitasi.

 OP Helsingin kesä on hyvässä nosteessa, vaikka niin pian ohitse kiitävän hetken päästä käännämme jo katseemme syksyyn! Vielä kuitenkin nautitaan rennosta meiningistä, uusista kivoista kohtaamisista ja asioiden kerralla kuntoon laittamisesta. Yhdessä hyvä tulee.

 Leppoisaa loppukesää Yhteinen.fi lukijoille!

Riina Kruut, OP Helsinki,Mikonkatu