Kaikki uutiset

Toimivan kokonaisuutesi aakkoset

Ajatuksia OP Ryhmän uudesta 10.6.2016 julkaisemasta strategiasta pankkilaisen silmin. Kirjoittaja on OP Helsingin Mikonkadun konttorissa asiakkaiden parissa työskentelevä Riina Kruut.

Minkälaisen pankin omistan? Ihmettelee moni pyöritellessään kädessään OP Visa-korttiaan, jonka alalaitaan on painettu teksti: ”Omistaja-asiakas”. Tähän kysymykseen meidän, ja jopa monen asiakkaankin on helppo vastata omien ajatustensa mukaisesti, ja omiin kokemuksiin peilaten. Kuitenkin jossain kohtaa meidän täytyy kysyä mieluummin, minkälaisen pankin haluan tulevaisuudessa omistaa. Sellaisenko, joka kohtaa näkemysteni ja arvojeni kanssa?

Tavoittelemamme päämäärä sisältää ajatuksia asiakkaidemme hyvinvoinnista, yhdessä menestymisestä ja tahdosta rakentaa tulevaisuuden liiketoimintamme perustalle, jota ohjaa tarpeemme, haaveemme ja toiveemme. Miksei tämä kaikki voisi käsittää muutakin kuin pankki, vakuutus ja varainhoidon puitteet? Meillä on jo Omasairaala, joka vuonna 2013 auetessaan antoi siivet uuden alueen valtaamiselle. Pian terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat osa arkipäiväämme, osa sinun palvelukokonaisuuttasi, helposti saatavilla ja lähellä.

OP tulee avaamaan lääkäriasemia ympäri Suomea vuosien 2017-2019 aikana. Seuraava uusi lääkäriasema avataan Tampereelle jo elokuussa!  Tällöin Omasairaala kastetaan uudelleen myös Helsingissä, Pohjola sairaalaksi. Tämä neljäs vahva liiketoiminta-alue kulkee käsikkäin uuden strategiamme kanssa, joka tuo asiakkailleen kehittymisen, yhteistyön ja innostavien kohtaamisien kulttuurin, jossa uudet palvelut huomioivat päivittäiset tarpeet.

Tulevaisuuden näkymät tähtäävät laajalti siihen, että olemme saatavilla asiakkaallemme silloin kun se on hänelle mahdollista ja niissä kanavissa missä asiointi on vaivattominta. Helppous, aito läsnäolo kohtaamisissa, sekä tarpeiden ja toiveiden täyttäminen on tärkein tehtävämme, ja kun se täyttyy, on helppo vastata kysymykseen hymyssä suin. Tällaisen pankin minä omistan.

 Rentouttavaa keskikesän juhlaa kaikille yhteinen.fi sivuja seuraaville!

 Riina Kruut, OP Helsinki Mikonkatu