Kaikki uutiset

Suomi nousuun pienestä pitäen!

Olemme lanseeranneet hienoja etuja niin uusia pieniä perheenjäseniämme ja jo olemassa olevia vauvaperheitä tukien. #Perheenlisä vauvaperheille on uusi avauksemme Suomen ja juuri sinun perheesi tueksi.

Suureksi iloksemme valokeilassa on tällä kertaa vanhemmuuden kynnyksellä olevat perheet sekä juuri uuden ihmeellisen elämän käsivarsilleen vastaanottaneet äidit ja isät! Pienokainen perheessä luo paljon uusia ajatuksia ja herättää kysymyksiä. Se vaatii suunnittelua, huolellista ajankäyttöä ja varmistelua. Päivittäin tupsahtaa mieleen erilaisia, ihania ja uusia asioita, joita ei aiemmin ole ollut tarvetta ajatella. Millainen pinnasänky ostetaan ja mikä viidestä nimivaihtoehdosta nousee parhaimmaksi. Onnellisten ja jännityksensekaistenkin ajatusten keskellä me autamme varmistamaan nyt yhden asian – lapsellesi turvatun alkutaipaleen.

Osuuspankki on viime vuosien aikana panostanut vahvasti suomalaisuuteensa ja nostanut tätä arvoa keskeiseksi tekijäksi oman pankin valinnassa. Tämä ei ole pelkästään brändin vahvistamista, vaan myös oikeasti välittämistä koti-Suomestamme.

Olemme tarjonneet asuntolainalle #Lyhennysvapaata, sekä mahdollisuutta sijoittaa suomalaisiin osakkeisiin ilman palkkiota pankille. Avaukset ovat menestyneet niin hyvin, että sillä on oikeasti ollut vaikutusta yhteiskuntaan laajemminkin, kuin vain muutaman perheen, tai yksittäisen sijoittajan rahapussissa. Suomi todella on saatu nousuun ja nyt viimeisin avaus tekee sen taas!

Tämä avaus on saanut paljon kiitosta supersuloisen markkinointivideonsa kanssa, ja koskettaa kaikkia vauvaperheitä tärkeydellään ympäri Suomea. Pienen, vastasyntyneen tulokkaan turvallisuus ja terveys ovat jokaisessa perheessä tärkeysjärjestyksessä numero yksi. Me OP:ssa ymmärrämme tämän ja haluamme siksi tukea asiakkaitamme tämän jännittävän, elämää mullistavan asian ympärillä.

Iloa ja onnea jokaisen uuden perheenjäsenen kanssa !

Riina Kruut, OP Helsinki Mikonkatu