Kaikki uutiset

Yhteinen pankki, yhteinen menestys

Yhä useammalle voi jo tiskille tullessaan asiakaspalvelija sanoa ”Onnea uuden osuuspankin omistajalle!” Tai ”Katsos, sinäkin olet jo omistaja”

Konttorissa on kuhinaa, on aivan tavallinen keskiviikkoaamu, asiakkaat tulevat maksamaan laskuja tai nostamaan käteistä. Yhä useammalle voi jo tiskille tullessaan asiakaspalvelija sanoa ”Onnea uuden osuuspankin omistajalle!” Tai ”Katsos, sinäkin olet jo omistaja.” Olemme saaneet huikean määrän asiakasomistajia ja haluamme vieläkin tarjota mahdollisuutta jäsenyyteen eurolla, mutta vain hetken. 13.05.2016 päättyy euron jäsenyysanti. Yritämme vielä tavoittaa mattimyöhäset, mutta kuten sanottua, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.  Tai jos ei silloinkaan, niin seuraavaksi kesäkuussa, sadan euron jäsenosuusmaksulla, johon on sitten mahdollisuus ihan kaikilla. Oli taustalla OP-bonusasiakkuutta tai ei. 

Ensimmäinen kuukausi osuuspankkina on tuonut mukanaan paljon uutta ja jännittävää. Yhteenkuuluvuuden tunne muiden osuuspankkien kanssa on vahvistunut, ja nyt me Helsingin Seudun Osuuspankkina, voimme oppia paljon joltakin pieneltä, jokaisen asiakkaansa nimeltä tuntevalta pienemmän paikkakunnan pankilta. 

Omistajamme voivat nyt merkitä Tuotto-osuuksia omaan pankkiinsa, hyötyä erinomaisesta tuotto-odotuksesta ja samalla vahvistaa  myös oman pankkinsa vakavaraisuutta. Tietysti anteliaana palkintona lupaamme Tuotto-osuus merkinnälle sellaisen koron, jota muualta ei saa. Tämäkään herkku ei ole loputon. Tuotto-osuus merkintöjä otetaan vastaan vain tiettyyn rajaan asti. 

Näin vahvan startin jälkeen on hyvä jatkaa ja kasvaa ollaksemme omistajiemme arvoinen, ihan tavallinen ja helposti lähestyttävä. Sinun pankkisi. 

 

Riina Kruut, Mikonkadun konttori