Kaikki uutiset

Yhteinen Vappu 2016

Vietimme Vappua 2016 Yhdessä teidän eli Omistajiemme kanssa Ullanlinnan tuntumassa Kapteeninkatu 7:ssa. Tunnelma oli molempina päivinä iloinen ja positiivinen. Aurinko helli meitä kaikkia Vapun kunniaksi ja saimmekin kanssanne rakennettua nimenomaan Yhteisen Vapun. Sitä Osuuspankki tarkoittaakin. Teemme yhdessä asioita niin arjessa kuin juhlassa.  

Vappuaatto alkoi ihanassa aurinkoisessa ja keväisessä säässä. Suunnistimme Kapteeninkatu 7:aan kokoonpanolla, jossa meitä oli OP Helsingin väkeä valmiina viettämään Yhteistä Vappua 2016. Olimme varautuneet reilulla määrällä ihania, koukuttavia rahkamunkkeja ja simaa Vapun kunniaksi. Ja voi miten mukavaa meillä olikaan. Juttelimme, hörpimme simaa ja nautimme paitsi auringosta, niin ihanista munkeista ja mukavasta vappuseurasta kukin odotellen vielä illan rientoja omien ystäviemme ja läheistemme kanssa. Vappu on kerta kaikkiaan yksi vuoden mukavimmista juhlista, kesän odotusta ja iloa täynnä oleva kaikkien yhteinen juttu. 

Sunnuntaina jatkoimme ja olimmekin varautuneet tällä kertaa suolakeksein siman höysteenä. Sunnuntaipäivänä 1.5. juhlijoita oli paljon liikkeellä ja jälleen kerran koko päivä sujui Yhteisesti teidän kanssanne. Puheensorinaa kuului joka puolelta, tutustumista puolin ja toisin, sekä kevyemmissä tunnelmissa ja välillä porautuen syvemmälle joihinkin aiheisiin kunkin omasta elämästä. Saimme upean auringonpaisteen, mukavia hetkiä ja suunnitelmia sekä unelmia, joita voimme yhdessä toteuttaa jatkossa. Me olemme omistajiamme varten. 

Oli todella mukavaa viettää Vappua kanssanne! Tervetuloa piipahtamaan Asuntokahvilassamme Kapteeninkatu 7.

Anna-Maija Kuosmanen

OP Helsinki, Aleksi